Coques

FETES A CASA I AMB EL GUST DE SEMPRE

Autor: BARRIGA, XAVIER

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

Coques

Coques

19,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
GRIJALBO
Publicación:
01/10/2014
Colección:
Cocina casera
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Qui no es deixaria sorprendre per una flonja i cruixent coca acabada de sortir del forn? Més de 50 receptes de Xavier Barriga explicades i il·lustrades pas a pas, amb tot el que has de saber per preparar coques casolanes, sanes i de qualitat. La coca és probablement un dels plats tradicionals més universals de Catalunya, que no falta mai …

Qui no es deixaria sorprendre per una flonja i cruixent coca acabada de sortir del forn?

Més de 50 receptes de Xavier Barriga explicades i il·lustrades pas a pas, amb tot el que has de saber per preparar coques casolanes, sanes i de qualitat.

La coca és probablement un dels plats tradicionals més universals de Catalunya, que no falta mai a casa ni a les pastisseries de sempre, i que es troba dins la tradició culinària del Mediterrani. Barrejant tradició i innovació, el mestre pastisser Xavier Barriga ens sorprèn amb més de cinquanta receptes de coques.

Dolces, salades, cruixents, esponjoses, integrals, especials i sorprenents: des de la clàssica coca de Forner fins a la coca integral de ruca i tomàquets cherry. En aquest llibre trobaràs una gran varietat de coques classificades segons la seva textura: des de coques esponjoses, fullades, molt tendres i molt cruixents fins a coques de cullera i idees salades. També hi trobaràs un apartat amb coques típiques i tradicionals, aquelles que han conquerit des de sempre tots els paladars.

Seguint l'estil de Xavier Barriga el llibre presenta també alguns capítols especials: idees per sorprendre els de casa, coques per a intolerants al gluten, la lactosa o els ous, a més a més d'un capítol dedicat a coques integrals i baixes en calories.

Leer más

Más libros de BARRIGA, XAVIER

Más información del libro

Coques

Editorial:
GRIJALBO
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-15989-80-6
EAN:
9788415989806
Nº páginas:
192
Colección:
Cocina casera
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
26 mm
Ancho:
20 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Nascut en el si d'una família de flequers, Xavier Barriga va començar la seva trajectòria professional ben aviat, als catorze anys, al negoci familiar. No va trigar gaire a descobrir la seva passió per l'art d'elaborar el pa de manera tradicional, i va assistir a xerrades tècniques, demostracions i cursos per tal de formar-se. Quan va fer els vint-i-tres anys va decidir emancipar-se i va viatjar a França, Itàlia, Portugal i Dinamarca, on va compaginar feina i formació. L'any 1999 es va incorporar a una coneguda empresa italiana de forns com a assessor tècnic, i va formar part del departament de recerca i desenvolupament de farines en una de les farineres més importants del país. El 2001 va decidir posar en marxa Atecpan, una consultora que es dedica a assessorar les empreses panificadores, i el 2008 va fer un pas més per mostrar públicament els seus coneixements amb la inauguració de la primera fleca Turris, a Barcelona, on comercialitza pa artesà amb la qualitat i el gust de sempre.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar